Whirlpool vstavaná umývačka riadu 60 cm MaxiSpace W8IHF58TU

Whirlpool vstavaná umývačka riadu 60 cm MaxiSpace W8IHF58TU

Whirlpool vstavaná umývačka riadu 60 cm MaxiSpace W8IHF58TU od skvelého výrobcu Whirlpool je u nás k dispozícii za skvelú cenu. Kúpte si kvalitný tovar online a ušetrite svoj čas a peniaze. Whirlpool vstavaná umývačka riadu 60 cm MaxiSpace W8IHF58TU vo výhodnej cene 739.80 €

739.80 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Vstavaná umývačka riadu Whirlpool W8I HF58 TU má minimalistický a funkčný dizajn, ktorý dobre zapadne do každého interiéru. Dokončenie umývacieho cyklu vás upozorní prehľadný ovládací panel spoločne so zvukovým alarmom. Umývačka ponúka 8 univerzálnych programov vrátane intenzívneho, rýchleho a ekologického. Môžete tiež využiť odložený štart či polovičnú náplň. Úsporná technológia 6. ZMYSL efektívne prispôsobuje umývací cyklus podľa veľkosti náplne a miery znečistenia riadu. Iste oceníte aj možnosť samočistenia, antibakteriálnu funkciu alebo ochranu proti pretečeniu Aquastop. Umývačka je vybavená moderným invertorovým motorom, vďaka ktorému je veľmi tichá a úsporná.

Názov:
Whirlpool vstavaná umývačka riadu 60 cm MaxiSpace W8IHF58TU
Výrobca:
SKU:
8003437639302
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
V našom e-shope Kupelne-obklad.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete do svojej kúpeľne. Môžete si vybrať zo širokej ponuky kvalitných a osvedčených výrobkov od popredných výrobcov. Nakupujte s nami na Kupelne-obklad.sk a zbavte sa nepríjemného čakania v radoch v obchodoch. Ak hľadáte novú vaňu, umývadlo, vodovodnú batériu, toaletu, obkladačky, ste na správnom mieste. Urobte si radosť nákupom novej vane do vašej kúpeľne.
Vyberajte z ponuky
24775
produktov
332
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-obklad.sk