Zápustné svietidlo Trio Zagros TR 650710107

Zápustné svietidlo Trio Zagros TR 650710107

Zápustné svietidlo Trio Zagros TR 650710107 od známej spoločnosti Trio je u nás teraz vo výpredaji, tak neváhajte s kúpou. Nakupujte online kvalitné výrobky za skvelé ceny. Zápustné svietidlo Trio Zagros TR 650710107 v súčasnosti kúpite za cenu 17.10 €

17.10 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Tajomstvo vstavaných svietidiel TRIO je: nadčasové, flexibilné, orientované na dizajn. So správnymi vstavanými svietidlami môžete nastaviť štýlové akcenty a vytvoriť atmosféru. Zapustené svietidlá ZAGROS poskytujú smerové, zvýraznené a príjemne prirodzené svetlo. Vďaka krytiu IP65 sú svietidlá chránené proti prúdu vody, a preto sú vhodné najmä do vlhkých priestorov a vonkajších priestorov. Zapustené svietidlá majú klasický dizajn reflektora a sú externe stmievateľné, takže ich jas možno individuálne nastaviť. Okrúhle vstavané bodové svietidlo ZAGROS má priemer 85 mm a vyžaduje si výrez v strope 72 mm a montážnu hĺbku minimálne 68 mm. Na inštaláciu a pripojenie viacerých vstavaných svietidiel nie je potrebný žiadny ďalší transformátor. Zapustené svietidlá ZAGROS v matnom nikli optimálne dotvárajú moderný a jednoduchý vzhľad. Svietidlá sú tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie.

Názov:
Zápustné svietidlo Trio Zagros TR 650710107
Výrobca:
SKU:
4017807376944
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
V našom e-shope Kupelne-obklad.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete do svojej kúpeľne. Môžete si vybrať zo širokej ponuky kvalitných a osvedčených výrobkov od popredných výrobcov. Nakupujte s nami na Kupelne-obklad.sk a zbavte sa nepríjemného čakania v radoch v obchodoch. Ak hľadáte novú vaňu, umývadlo, vodovodnú batériu, toaletu, obkladačky, ste na správnom mieste. Urobte si radosť nákupom novej vane do vašej kúpeľne.
Vyberajte z ponuky
29844
produktov
332
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-obklad.sk